Η ATTICA MOVERS SA προσφέρει ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις για τη εμπρόθεσμη μεταφορά και διαχείριση εκθεμάτων / εκθεσιακών προϊόντων από και προς εκθεσιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες:

  • Συγκέντρωση εκθεμάτων στις ιδιόκτητες αποθήκες μας

  • Επαγγελματική συσκευασία, παλετοποίηση, επισήμανση (labeling)

  • Προετοιμασία όλων των αναγκαίων συνοδευτικών εγγράφων

  • Εμπρόθεσμη μεταφορά και παράδοση στο χώρο της έκθεσης

  • Επιτόπου παρουσία & επίβλεψη των παραδόσεων για μεγάλες ομαδικές εκθέσεις και συμμετοχές

  • Αποθήκευση κενών υλικών συσκευασίας κατά τη λειτουργία της έκθεσης

  • Επιστροφή κενών στο περίπτερο (stand) μετά το πέρας έκθεσης

  • Επιστροφή και παράδοση των εκθεμάτων στην έδρα σας

  • Τελωνειακές διατυπώσεις

  • Ασφαλιστική κάλυψη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: info@atticamovers.gr

Πρόσφατα έργα

COSMOPROF – COSMOPACK  ΜΠΟΛΩΝΙΑ 2019

H COSMOPROF 2019 είναι η μεγαλύτερη έκθεση καλλυντικών & προϊόντων ομορφιάς στην Ευρώπη.

Η ATTICA MOVERS , μετέφερε με τα τεχνολογίας EURO 6 φορτηγά της και παρέδωσε με απόλυτη συνέπεια τα προϊόντα 35 ελληνικών εταιρειών που έλαβαν μέρος στην έκθεση .

14TH – 18TH MARCH 2019

BOLOGNA (ITALY)–FAIR DISTRICT

Big 5 Construct North Africa 2018, ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑΜΑΡΟΚΟ  

Η Big 5 Construct North Africa 2018 στο Parc Des Expositions de l’Office des Change, στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, είναι διεθνής έκθεση για την προώθηση και επέκταση των επιχειρηματικών ευκαιριών του διεθνούς κατασκευαστικού τομέα , την προώθηση καινοτόμων προϊόντων και νέων, πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Η Attica Movers μετέφερε τα εκθέματα των Ελλήνων εκθετών για τη συμμετοχή τους στο διεθνή συνάντηση.

VINEXPO NEW YORK 2018

H VINEXPO NEW YORK 2018 είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός που αφορά την αγορά κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στη Βόρεια Αμερική δημιουργώντας την καλύτερη ευκαιρία για τους Έλληνες παραγωγούς να εισέλθουν στην αμερικανική αγορά οίνου. Η Νέα Υόρκη φιλοξενεί κάθε χρόνο τους κυριότερους εκπροσώπους της παγκόσμιας αμπελο-οινικής βιομηχανίας για μια σειρά από γευσιγνωστικές εμπειρίες, παρουσιάσεις και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στην παγκόσμια μεγαλύτερη αγορά κρασιού της Νέας Υόρκης.

Η ATTICA MOVERS AE μετέφερε και παρέδωσε τις καλύτερες ετικέτες των 15 σημαντικών Ελλήνων οινοπαραγωγών και οινοποιείων σε αυτή τη σημαντική, διεθνούς προβολής εμπορική εκδήλωση.

Gulfood 2018 (18 – 22 FEBRUARY 2018 – DUBAI WORLD TRADE CENTRE)

Η Gulfood 2018 είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τροφίμων, ποτών και φιλοξενίας παγκοσμίως που προσελκύει επαγγελματίες του κλάδου ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ από όλο τον κόσμο στο Ντουμπάι – ένα κόμβο για το διεθνές εμπόριο.
Το 2017 η έκθεση κατέγραψε ρεκόρ τόσο σε αριθμό επισκεπτών με 97.000 επισκέπτες και εκθετών από 5.000 εταιρείες από 120 διαφορετικές χώρες που παρουσίασαν τα προϊόντα τους.

Η ATTICA MOVERS A.E. μετέφερε & παρέδωσε τα προϊόντα (ξηρά, ψυχόμενα και κατεψυγμένα) των Ελλήνων Εκθετών της περιφέρειας Ηπείρου στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE

Μεταφορά παλετών Ελλήνων παραγωγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και άλλων με την υποστήριξη του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE που έλαβε χώρα στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου 29/11- 3/12/2017

Έκθεση Πελοποννησιακών κρασιών στην Κύπρο

Ατμοπλοϊκή μεταφορά DOOR-TO-DOOR κρασιών Ελλήνων παραγωγών και διαφημιστικών εντύπων, για την παρουσίαση των ελληνικών κρασιών σε εκδήλωση γευστικής δοκιμής/έκθεσης Πελοποννησιακών κρασιών στην Κύπρο, στη Λεμεσό 5 Νοέμβριου 2017, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Limassol.

CORMARINE 2017

Μεταφορά προϊόντων Ελλήνων εκθετών  για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση ναυπηγικής και βιομηχανικού, ναυτιλιακού εξοπλισμού «CORMARINE 2017», 24 – 27 Οκτωβρίου 2017 στο Μπουσάν της Ν. Κορέας και επιστροφή τους στην Ελλάδα.

COSMOPACK/COSMOPROF BOLOGNA 2017

Η μεγαλύτερη έκθεση καλλυντικών & προϊόντων ομορφιάς στην Ευρώπη.

(Μεταφορά και παράδοση προϊόντων των 23 Ελλήνων Εκθετών που συμμετείχαν)

16TH – 19TH MARCH 2017

BOLOGNA (ITALY)–FAIR DISTRICT